IanHarding

Acteur: Ian Harding

door • 16/12/2012 • Acteurs / ActricesReacties (0)547

Naam Ian Harding
Geboortedatum 16-09-1986
Geboorteplaats Heidelberg, Duitsland

Series 
– NCIS: Los Angeles (1 aflevering)
– Hollywood is like Highschool with Money (6 afleveringen)
– Pretty Little Liars (61 afleveringen)

Hoe het begon Ian Harding begon met acteren toen hij bij de dramaclub ging van zijn middelbare school. In tegenstelling tot veel van zijn collega acteurs, debuteerde hij pas laat. Zijn filmdebuut was in 2009, op 22-jarige leeftijd, met Adventureland. Zijn televisiedebuut volgde vlak daarna met (gast)rollen in NCIS: Los Angeles en Hollywood is like Highschool with Money. Vanaf 2010 speelt hij de rol van Ezra Fitz in Pretty Little Liars.

Meest bekend van Pretty Little Liars is de grote doorbraak geweest voor Ian Harding. Hij speelt Ezra Fitz, de Engelse leraar van Rosewood High en de love interest van Lucy Hale’s Aria. Bij de fans is Mr. Fitz één van de meest geliefde personages.

Talenten We willen niet oppervlakkig zijn, maar wij denken meteen aan zijn goede looks. Zeg nou zelf, wie wil Ian Harding nou niet als Engelse leraar?

Opvallend Gezien zelfs wij niet veel weten over Ian Harding, hier nog maar een opvallend feitje over zijn meest bekende rol. Zijn personage in Pretty Little Liars heet eigenlijk Ezra Fitzgerald. Wij vermoeden dat dit referenties zijn naar dichter Ezra Pound en schrijver F. Scott Fitzgerald. Hij heeft dus de perfecte naam voor een leraar Engelse literatuur.

Memorabele quotes Ezra: “How do you guys feel about Supertramp?”
Aria and Wesley: “Who?”
Ezra: “That’s what I thought.”

Kijktip Wat kunnen we hier anders zeggen dan Pretty Little Liars? Kijken! Al hopen wij natuurlijk dat er meer rollen volgen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.