Credits: NBCCredits: NBC

About a Boy en vijf andere series naar NBC

door • 10/05/2013 • NieuwsReacties (3)415

NBC is ook begonnen met het vormgeven van de najaarsline-up. Het netwerk bestelt About a Boy, Believe, Crisis, Sean Saves the World, The Michael J. Fox Show en Family Guide.

Parenthoods Jason Katims brengt met About a Boy (zie foto) een komedieserie die uiteraard gebaseerd is op het gelijknamige boek en de film. Een cynische man (David Walton) leert van zijn nieuwe buurjongetje (Benjamin Stockham) hoe hij zich moet gedragen als een volwassene.

Met The Family Guide heeft NBC nog een komedieserie in handen. Opvallend is dat één van de hoofdrollen is weggelegd voor J.K. Simmons die nu nog te zien is in het nieuwe Family Tools. Die serie krijgt zulke slechte kritieken dat wij denken dat NBC al van een canceling uitgaat. Family Guide draait om een blinde jongen die zijn vader aanbidt en een betere relatie met zijn moeder krijgt nadat zijn ouders zijn gescheiden. Naast Simmons zijn er ook rollen voor Parker Posey, Eli Baker en Ava Deluca-Verley.

Ook is er plek voor komedies Sean Saves the World en The Michael J. Fox Show. Will & Grace’s Sean Hayes speelt het titelpersonage in Sean Saves the World. Hij speelt een alleenstaande vader die probeert om zijn tienerdochter, die net bij hem is ingetrokken, op te voeden. Natuurlijk heeft Michael J. Fox de hoofdrol in de gelijknamige show. In de sitcom probeert Mike (Fox) zijn werk en privéleven in balans te houden, terwijl hij ook nog worstelt met de ziekte van Parkinson. Breaking Bads Betsy Brandt speelt zijn vrouw Annie.

Net als Fox heeft NBC een serie van J.J. Abrams besteldBelieve draait om een onwaarschijnlijke relatie tussen een jong meisje met een gave en een man die net uit de gevangenis komt. Hij moet haar beschermen tegen kwaadaardige elementen die op haar jagen vanwege haar bijzondere krachten. De cast bestaat uit Kyle MacLachla, Johnny Sequoyah, Jake McLaughlin, Delroy Lindo, Jamie Chung en Sienna Guillory.

Als laatste gaat NBC verder met dramaserie Crisis met hoofdrollen voor Gillian Anderson, Dermot Mulroney, Rachael Taylor, Michael Beach en James Lafferty. De nieuwe serie speelt zich af onder Washingtons politieke elite en onderzoekt wat er gebeurt wanneer de president en andere belangrijke politici betrokken raken bij een internationale samenzwering.

Klik hier en hier om te lezen welke series NBC later nog bestelde.

Gerelateerde berichten

3 Responses to About a Boy en vijf andere series naar NBC

  1. Marloes van Bedaf zegt:

    "Nog niet"? Van de week is bekend gemaakt dat deze series definitief niet opgepikt zijn. Vooral in het geval van Hatfields & McCoys een erg verrassende beslissing.

  2. Steffie van Rhee zegt:

    Er schijnt nog kans te zijn dat er toch nog wat pilots als serie besteld worden.

  3. Ik wil Hatfield & McCoys verdorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.