Credits: ABC / Mark LevineCredits: ABC / Mark Levine

ABC vernieuwt Nashville en vijftien andere series

door • 08/05/2015 • NieuwsReacties (0)667

ABC is flink aan het vernieuwen geslagen. Het netwerk bestelt een vierde seizoen van het muzikale Nashville, een vijfde seizoen van dramaserie Scandal, alweer een twaalfde reeks voor ziekenhuisserie Grey’s Anatomy en verlengt daarnaast nog dertien andere series.

Ook oud gediende Castle mag nog een jaartje langer mee. Voor de dramaserie betekent het inmiddels een achtste seizoen. De populaire komedieserie Modern Family krijgt een zevende reeks en hetzelfde geldt voor The Middle. Sprookjesdrama Once Upon a Time keert terug voor seizoen vijf en superheldenserie Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. mag terugkomen met een derde seizoen.

Naast de oude favorieten is er ook plek voor jonge successen. Shonda Rhimes’ How to Get Away With Murder zal in het najaar weer te zien zijn en ook het onder critici geliefde American Crime krijgt een tweede seizoen. Verder ontvangen ook Secrets and Lies, Black-ish, Fresh Off the Boat, Galavant en Marvel’s Agent Carter allemaal een tweede reeks afleveringen van ABC.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.