Credits: ABCCredits: ABC

ABC vernieuwt elf series waaronder Nashville

door • 11/05/2013 • NieuwsReacties (0)384

In Nashville zijn ze voorlopig nog niet uitgezongen. ABC heeft de dramaserie verlengd. Ook gaat het netwerk door met Revenge, Modern Family, Suburgatory, Once Upon a TimeGrey’s Anatomy, Castle, Last Man Standing, The Middle, The Neighbors en Scandal.

De serie vol country music beleefde een goede première en heeft al het hele seizoen gemiddeld zo’n 7 miljoen kijkers per aflevering. Daarbij valt Nashville ook nog eens in de smaak bij de critici. De finale van het eerste seizoen is op 22 mei en belooft spectaculair te worden. Er is een personage dat de seizoensfinale niet zal overleven.

Revenge, Once Upon a Time, Scandal en Suburgatory krijgen alle vier een derde seizoen. Populaire ziekenhuisserie Grey’s Anatomy is alweer toe aan zijn tiende seizoen. Het negende seizoen loopt volgende week af, maar betekent dus niet het einde. Castle zal terugkeren voor seizoen zes en voor Modern Family betekent de verlenging een vijfde seizoen.

Last Man Standing, dat halverwege maart afliep, krijgt een derde seizoen. Eerstejaarskomedie The Neighbors mag ook nog een seizoen mee. Eerder liet ABC al vertrouwen in de komedieserie zien door extra scripts te bestellen. Het wat onbekendere The Middle glipt telkens overal tussendoor en gaat alweer op voor een vijfde seizoen, dat dit najaar wordt verwacht.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.