Credits: ABCCredits: ABC

ABC overweegt Once Upon a Time spin-off

door • 24/02/2013 • NieuwsReacties (0)465

ABC overweegt een spin-off van sprookjesserie Once Upon a Time, die zich zal focussen op het personage van de Mad Hatter. De Mad Hatter is een personage uit Lewis Carrolls boek Alice’s Adventures in Wonderland.

Sebastian Stan is op dit moment enkele malen te zien in Once Upon a Time als de Mad Hatter, maar hij zal niet te zien zijn in de spin-off die volledig om zijn karakter draait. Stan is de komende tijd druk bezet door zijn rollen op Broadway in Picnic en Captain America. Het netwerk is nu van plan om de acteur voor de spin-off te recasten. De Mad Hatter maakt later dit seizoen in Once Upon a Time weer een opwachting, maar ook hier is nog niet zeker welke acteur de rol op zich zal nemen.

NBC is voor het komende seizoen bezig met een Alice in Wonderland-project, genaamd Wonderland. ABC’s Mad Hatter spin-off zou een goede tegenhanger kunnen zijn. Hoe de spin-off geïntroduceerd zal worden is nog niet bekend, maar er zijn twee mogelijke scenario’s. Er kan een korte pilot gefilmd worden (met potentie voor dertien afleveringen) of het nieuwe, gerecaste karakter zal bekend worden gemaakt in een aflevering van Once Upon a Time.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.