Credits: ABC FamilyCredits: ABC Family

ABC Family cancelt Melissa & Joey

door • 10/02/2015 • NieuwsReacties (0)1263

Melissa & Joey gaan ieder hun eigen weg. ABC Family cancelt de succesvolle komedieserie na vier seizoenen.

Melissa & Joey, waarin Melissa Joan Hart en Joey Lawrence de hoofdrollen vertolken, was de eerste succesvolle komedie voor het netwerk. ABC Family beloonde dit succes al snel met bestellingen voor dubbele seizoenen en een heleboel afleveringen. Toch bleef het succes niet aanhouden en is besloten om na vier seizoenen en 104 afleveringen de stekker eruit te trekken. In de zomer is de finale-aflevering van Melissa & Joey bij het netwerk te zien.

”We zijn trots op de mijlpalen die Melissa & Joey voor ons heeft behaald. Het is voor ons de eerste komedie die de grens van 100 afleveringen passeert en een People’s Choice Awards heeft gewonnen”, vertelt programmadirecteur Karey Burke. ”Nu de kinderen zijn opgegroeid en Mel en Joe getrouwd zijn en zich opmaken voor familie-uitbreiding, voelde het voor ons aan als de juiste tijd om de serie te beëindigen. We zijn Melissa Joan Hart, Joey Lawrence en de rest van de cast en crew enorm dankbaar voor het mogelijk maken van deze succesvolle serie.”

Melissa & Joey voegt zich bij Mystery Girls, een eerstejaars ABC Family-komedie die na tien afleveringen werd gecanceld. Young & Hungry en Baby Daddy blijven voorlopig wel gewoon te zien bij het netwerk.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.