Credits: ABC FamilyCredits: ABC Family

ABC Family bestelt twee nieuwe pilots

door • 10/04/2015 • NieuwsReacties (0)626

ABC Family is de zoektocht naar nieuwe familieseries begonnen. Het kabelnetwerk heeft groen licht gegeven aan de pilots van komedieserie Gorgeous Morons en bovennatuurlijk drama Beyond.

Gorgeous Morons gaat over twee aantrekkelijke, maar belachelijk eenvoudige broers. De ene broer is model, de andere is personal trainer. Hun leven staat volledig op zijn kop wanneer een slimme, nieuwe huisgenoot zich meldt, die volgens de twee broers heel wat hulp nodig heeft met haar looks en levensstijl. De serie is bedacht door Hello Ladies-bedenkers Lee Eisenberg en Gene Stupnitsky. Voormalig schrijver van The Office, Danny Chun, schrijft het script.

Beyond gaat over een jongen die na twaalf jaar ontwaakt uit een coma en ontdekt dat hij bovennatuurlijke krachten heeft. Wat hij dan nog niet weet, is dat hij in het midden van een gevaarlijke samenzwering is belandt. De serie is gecreëerd door Adam Nussdorf (Once Upon a Time in Wonderland). Heroes-bedenker Tim Kring dient als uitvoerend producent.

”Kwalitatieve komedies en epische avonturen zijn belangrijke pijlers van onze programmeringsstrategie. De teams achter deze pilots staan bekend om het creëren van geweldige series in datzelfde genre. Ik ben dan ook blij om hen bij ABC Family te hebben”, laat ABC Family-president Karey Burke in een verklaring weten.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.