Credits: ABC FamilyCredits: ABC Family

ABC Family bestelt Recovery Road

door • 16/12/2014 • NieuwsReacties (0)1887

ABC Family heeft een nieuwe dramaserie besteld. Het familienetwerk geeft Recovery Road groen licht, dat meldt The Hollywood Reporter.

De nieuwe serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Blake Nelson en gaat over tienermeisje Maddie, die een drugsprobleem heeft. Zelf denkt Maddie, die graag feest, dat ze alles onder controle heeft, totdat ze op school met haar probleem geconfronteerd wordt. De decaan stelt haar voor een keuze: of ze wordt geschorst of ze moet naar een afkickkliniek.

“ABC Family staat bekend om de baanbrekende originele series, en dit past precies in ons straatje”, zei Karey Burke, die op de afdeling programmering werkt. “De serie zal relevante sociale problemen verkennen en schijnt een licht op verslavingen. Het is een krachtige toevoeging aan onze line-up en de sterke, authentieke personages zullen het zeker goed doen bij ons publiek.”

De pilot van Recovery Road werd al in maart besteld en in september opnieuw ontwikkeld. Het is dan ook nog niet duidelijk hoe de cast eruit ziet. In de originele pilot was Samantha Logan te zien als hoofdpersonage Maddie en was Sebastian De Souza haar tegenspeler. Ook waren er rollen voor Alexis Carra, Will Lancaster, Justin Prentice en Caroline Sunshine. Later wordt bekend gemaakt of zij ook daadwerkelijke in de serie te zien zullen zijn.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.