Credits: CBSCredits: CBS

5 muzikale momenten uit HIMYM

door • 08/12/2014 • FeaturesReacties (0)510

Wat zijn we blij dat How I Met Your Mother geen musicalserie was, maar toch hebben een hoop van onze favoriete momenten uit de komedieserie te maken met muziek. Dat running gags en liedjes samengaan heeft HIMYM wel bewezen. Hier de beste muzikale momenten uit de afgelopen negen seizoenen.

Barney – Nothing suits me like a suit
Dat Barney legen-wait for it-dary was, heeft hij vaak genoeg zelf gezegd. Dat alles dat hij doet dat ook is, blijkt wel uit zijn suits song. Want wat is beter dan niet alleen altijd een pak dragen, maar er ook nog eens een lied over schrijven en je vrienden het (natuurlijk in pak) laten zingen? Inderdaad, vrij weinig.

Robin Sparkles – Let’s Go to the Mall
Elk aflevering met Robin Sparkles erin staat wel ergens in een favorietenlijstje. Robins alter ego was misschien wel één van de best verzonnen personages en gezien het allemaal met de videoclip van Let’s Go to the Mall begon, mag dit nummer niet ontbreken. Want nee, Robin had niks te maken met Canadese porno zoals Barney vermoedde (en natuurlijk hoopte), maar was gewoon een tienersterretje.

Ted & Marshall – I’m Gonna Be (500 miles)
Een beetje roadtrip kan natuurlijk niet zonder roadmix. In het geval van Ted en Marshall is het alleen een korte mix, in Marshalls geliefde Pontiac Fiero kon alleen nog maar het nummer I’m Gonna Be (500 miles) afgespeeld worden. Een gevalletje van vastgelopen cassette-tape. Gelukkig lijken ze zelf maar niet genoeg te kunnen krijgen van het nummer.

The band – Hey Beautiful
Dat korte deuntje dat doorgaat als theme song van de geliefde komedieserie (en eigenlijk best irritant in je hoofd blijft zitten) is eigenlijk een deel van een nummer dat Hey Beautiful heet. Ja, dat verbaasde ons ook. Om indruk te maken op zijn vader besloot Barney dat zijn vrienden cooler moesten zijn. Zo cool als een band. Zo gezegd, zo de openingstune gezongen.

Neil Patrick Harris & Jason Segel – Confrontation
Oké, het is een klein beetje vals spelen, maar de cast van How I Met Your Mother zorgde voor één van de allerleukste afleveringen van Inside the Actors Studio ooit. Dat had natuurlijk ook alles te maken met het spontane duet tussen Neil Patrick Harris en Jason Segel. In 2006 zongen ze in een talkshow samen al Confrontation uit musical Les Misérables, waar ze allebei fan van zijn. Gelukkig maakten ze het deze keer wel af.

Balen dat How I Met Your Mother erop zit? Wij geven een DVD-box van het negende en laatste seizoen weg. Klik hier voor de winactie.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.